Vi mødes 4 gange årligt til vores 100 day payback loan officielle smagninger. Prisen for vores smagninger varierer alt efter indkøbsprisen. Men ligger typisk omkring kr. 250-300,- Den præcise pris oplyses i vores invitationer til smagninger, som bliver udsendt på email til vores medlemmer og annonceret her på vores hjemmeside.

Til 3 af vores smagninger (første fredag i marts, juni og september) er det også muligt at medbringe en gæst. Men til en lidt højere pris. Årets sidste 1 hour cash advance direct lenders smagning (medio november) som ligger i forlængelse af vores generalforsamling, afholdes altid til en særlig lav pris, så årets overskud kan “brændes” af. Typisk kr. 100-150,- (og kun for medlemmer)

Derudover afholder vi ca. 3 medlemsaftener om året. De kan indeholde alt fra nonprofit “private smagninger” til gratis “Favoritwhisky” hvor vi nyder hinandens medbragte flasker.

Vi har også været på en whiskytur 100 acceptance payday loans no fees til Skotland (efterår 2011) hvor vi besøgte 6 destillerier i Lowland og Highland. Pt. arbejder vi på en forårstur til Speyside i 2016. Vi mødes selvfølgelig også og deltager i andre smagninger/whiskymesser som “gruppe”.

Vi har ca. 40 medlemmer. Vi er typisk ca. 20-30 medlemmer/gæster til de officielle smagninger som afholdes på Ringsted Museum v. Møllen. Til medlemsafterne er vi typisk 10-15 medlemmer som afholdes i selskabslokalerne, 100 day quick loan Vibevej 42, 4100 Ringsted.

Ønsker du at tilmelde dig en smagning afholdt af Midtsjællands Whisky Laug? Indbetal smagningens pris på vores konto og skriv en mail til tilmelding@whiskylaug.net om at du vil tilmelde dig en given smagning.

Betaling:
Reg.: 2750
Konto: 8971826909

Husk at skrive dit navn og smagningens navn på indbetalingen, så vi kan genkende den.