Hej alle. Tak for i år.

Som altid sluttede vi året af med den årlige Blindsmagning. Dog var det denne gang samtidig vores 10 års jubilæumssmagning, så hele programmet havde fået tilført ekstra midler, så vi rigtigt kunne fejre det. Og sikke en fest vi havde. Især holdkonkurrencen under blindsmagningen, gav denne aften ”kant”. Som altid i MWL er der intet vigtigere end håneretten. Så holdkonkurrencen vil vi helt sikkert gentage næste år. Tak til alle for det gode humør, de platte jokes og alt det der fik denne aften til at være noget særligt.

Selve generalforsamlingen forløb som altid. Stille og roligt. Pengekassen bugner, så det skal vi have gjort noget ved næste år. Kort efter generalforsamlingen havde vi et bestyrelsesmøde hvor vi konstituerede os:
Oldermand: Søren Thrysøe – Næstoldermand: Kent Pedersen – Kassemester: Steffen Holm Skriver 1: Carsten Lindegaard – Skriver 2: Gorm Jensen – Laugsmand: Micky Holdorf

Håber I synes 2017 har været et sjovt og spændende år i MWL. Vi har jo sammen i MWL nydt rigtig mange gode dramme i år, men nu hvor 2017 er ved sin afslutning, synes vi det er på tide at fortælle lidt om hvad der kommer til at ske i MWL i 2018.

Første arrangement er vores nytårskur lørdag d. 20. januar, som er en medlemsaften, hvor vi nyder en dejlig frokost. Men det der adskiller den fra en typisk julefrokost er at ”snapsen” selvfølgelig er udskiftet med whisky, bourbon og rom. MWL ”sponsorere” i alt 4 flasker. Pris kr. 150,- og kun for medlemmer. Efter frokosten er det blevet kutyme, at man selv har medbragt et par åbne flasker som man deler med de øvrige. Det plejer at blive et imponerende syn, når alle flaskerne står på bordet. En rigtig sjov og ”våd” eftermiddag/aften til at ”skyde” det nye MWL år ind.

Årets først officielle smagning bliver fredag d. 2. februar. Temaet er ”Røgdykker II” og er den naturlige efterfølger til den første ”Røgdykker” smagning afholdt i 2012 og som blev en kæmpe succes. Endnu engsang er målet at gøre sig fortjent til et Røgdykker Diplom. Det kræver bare man gennemfører smagningen uden at spytte ud 🙂

Årets anden smagning bliver fredag d. 6. april. Tilbage i 2011 afholdte vi den første Grain smagning med fokus på kvalitet og alder. I år gentager vi succesen. 10 geniale og ”gamle” aftapninger som samlet har en alder på over 300 år. Alle ved fadstyrke. Og samtidig er 50% af flaskerne fra lukkede destillerier. Og bare for at ”toppe” den første Grain smagning, så smider vi en Bonusdram ind i pausen. Vi forventer en udsolgt smagning, så vær klar når invitationen bliver udsendt.

Årets tredje smagning bliver fredag d. 1. juni. Temaet er ”WhiskEy med E” og hentyder til at dette er en kombineret smagning med aftapninger fra Irland og USA. Altså samme 2 lande som staver deres Whiskey med ”e”. 11 aftapninger i alt. 6 sjove Irske flasker fra Teeling med fokus på de sjove og anderledes fade. Til sidst 5 udvalgte bourbon aftapninger, som kvalitetsmæssigt ligger helt i top. Håber vi ses.

Årets fjerde smagning bliver fredag d. 7. september. En af Danmarks dygtigste SMWS ambassadører ”skruer” et program sammen specielt til MWL. Programmet er ikke helt fastlagt, men vi har bedt om de bedste dråber fra Skotland. Og vi ved at han altid levere 🙂 Velbekomme!

Årets femte og sidste smagning afholdes fredag d. 16. november og bliver traditionen tro, en Blindsmagning (Whisky eksamen som holdkonkurrence) som ligger i forlængelse af vores generalforsamling.

Derudover arbejdes der på højtryk i bestyrelsen med at planlægge et par medlemsaftener mere i 2018. Og I er som medlemmer; alle velkommen til at afholde, planlægge eller bare komme med forslag til en medlemsaften. Vi vender tilbage når vi har nyt på den front.

På gensyn i 2018
Bestyrelsen.